Hvem Er Astralis? Vejen Mod Stjernerne

Skrevet d. 16. October 2019
Canva

Flere og flere får øjnene op for eSport, og dette skyldes blandt andet de danske stjerner, Astralis. Vi har idag sat fokus på, hvem Astralis er, så du kan hoppe med på vognen og heppe på det danske hold.

Astralis - Mod stjernerne er en dokumentar i tre afsnit, som blandt andet kan ses på DR-TV. Dette er en vi anbefaler her fra TestRun. Læs mere om, hvem Astralis er her…..

Hvem er Astralis? Astralis er et professionelt eSportshold, som dyster i det populære FPS-spil Counter-Strike: Global Offensive. Det danske hold blev grundlagt i 2016, og er mest kendt for deres fem spillere og træneren Zonic. Det er dog blevet en stor organisation med den tidligere håndbold målmand Kasper Hvidt som sportsdirektør.

Astralis er den mest vindende Counter-Strike clan nogensinde, og som det ser ud lige nu, så har de ikke tænkt sig at stoppe der. De lå på placering et på verdensranglisten i hele 14 måneder i streg, og når de endelig glider væk fra denne placering, gør de alt for at erobre den tilbage hurtigst muligt.

Astralis hold

Holdet består af fem spillere og en træner. Det nuværende hold ser således ud:

  • Danny Sørensen aka. Zonic (Træner)
  • Lukas Rossander aka. Gla1ve (In-game leader)
  • Xyp9x aka. Andres Højsleth
  • Nicolai Reedtz aka. Dev1ce
  • Peter Rasmussen aka. Dupreeh
  • Emil Reif aka. Magisk

De fire af ovenstående seks har været med fra begyndelsen, hvilket ellers hører til sjældenheder på et professionelt Counter-Strike hold, da der ofte ses en stor udskiftning på holdene.

Dette kan være en af mange grunde til, hvorfor Astralis klarer sig så godt, som tilfældet er.

Zonic, Dev1ce, Dupreeh og Xyp9x har alle været med fra starten, hvor de også hurtigt også fik tilgang af Gla1ve. De fik tilgang af Magisk i begyndelsen af 2018, og dette har været en succes lige siden.

AstralisGG

Den syvende oktober postede Astralis et billede på Instagram, hvor de havde erobret førstepladsen på verdensranglisten tilbage. Her kan du se hele holdet i deres holdtræner, samt træneren Zonic i placering to fra højre. 

Mod stjernerne

Der har p.t. Kun været tre andre spillere på Astralis, og de spiller alle tre stadig på andre professionelle CS:GO hold. Man ser det blandt andet i dokumentaren, hvor de to profiler Karrigan og Kjaerbye er en del af holdet, hvor stort et pres der er på disse eSportsudøvere.

Alle spillere på Astralis-mandskabet har indtil videre kun været danske, hvor man ellers ser på mange af de andre hold de konkurrerer imod, at de er sat sammen af spillere fra hele verden. Danmark er, hvis ikke det bedste, så en af de allerbedste nationer i verden, når det kommer til Counter-Strike.

Vi har flere spændende hold med i eliten udover Astralis. Her kan man blandt andet kan nævne North, som er FCK og Nordisk Film’s affiliate til eSport. Derudover er der hold som Heroic og OpTic Gaming, som også gør det utrolig godt i skrivende stund.

Stigende popularitet

Både TV2 og DR’s kanaler er begyndt at vise eSport i fjernsynet, og man ser flere af de andre kanaler følge trop. Derved er det ikke længere kun folk, som selv spiller computer, som følger eSport og der medfølger nu en naturlig stigende popularitet i befolkningen, da Counter-Strike og nogle af de andre store spil er blevet meget mere seværdige.

Vi glæder os til at følge Astralis og de andre danke eSportshold i fremtiden.

Tak til Mobil.nu

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Mobil.nu, som via støtte har gjort denne artikel mulig. Mobil.nu tester de nyeste smartphones/iPhones, tablets/iPads på markedet.Derudover kan man finde alt mulig andet nyttig information på deres side, og de har blandt andet lavet en grundig guide til advertorials og native advertising.

E-sport er en voksende industri, og Danmark er ingen undtagelse. I dag er der mange e-sportshold i Danmark, der konkurrerer på forskellige niveauer inden for en…
Læs mere
Esport er blevet en af de absolut største underholdningsbrancher i verden, og er fortsat i stor udvikling i takt med at flere og flere, især unge, har fået inte…
Læs mere
Da Esport rent faktisk er blevet enormt populært, er der flere steder, hvor man begynder at vise det direkte.Du kan blandt andet følge turneringerne og forskell…
Læs mere
DGI Esport har været en fast del af DGIs udvalg af aktiviteter siden 2017. Det er faktisk Danmarks største organisation for foreningsesport og dækker nærme…
Læs mere
Vi kan lige til at starte med at få ovenstående ord i overskriften til at give mening.LOL står for 'League Of Legends', navnet på et computerspil.Esport betyder…
Læs mere
E-sport er på rekordfart blevet et kæmpe fænomen over det meste af verden. For den almene borger føles det næsten som om, at man stod op en dag, og lige pludsel…
Læs mere
Esport har vundet meget frem i Danmark over de seneste fem år. Esport er i dag så udbredt, at det kan spilles i mange af de lokale idræstsforeninger. …
Læs mere