Kendt Rapper åbner Esports Liga

Skrevet d. 03. July 2019
Jumpstory.dk

For nyligt kunne den rige og berømte rapper, Snoop Dogg, der udover at være rapper også er musiker, producer, skuespiller og entreprenør, også tilføje gamer til cv’et.

Snoop Dogg har før vist sin interesse for gamingen, hvilket blandt andet blev tydeligt da han var deltager i en livestreaming, hvor der blev spillet Battlefield 1, sammen med en række andre kendte personer, som fx Terry Crews og Jamie Foxx.

Det var tydeligt for enhver, der overværede livestreamingen, at Snoop Dogg ikke var der for sjov, men for at vinde.

Snoop Dogg har nu taget sin passion til et nyt niveau, hvilket kommer i form af hans egen esports liga, der er blevet døbt Gangsta Gaming League. Ligaen er blevet oprettet i samarbejde med mediet Merry Jane, der er et medie med særlig fokus på cannabis. Snoop Dogg er i øvrigt medejer af mediet.

Gangsta Gaming League havde sin ilddåb for et par uger siden, hvor den var vært for en NFL 19 turnering.

Turneringen bestod af Snoop Dogg same otte af hans venner fra gaming-verdenen. Turneringen satte to præmier på højkant, hvor den ene var titlen som “Top Dogg”, og den anden en pengesum på 11.000 amerikanske dollars.

De øvrige deltagere i NFL 19 turneringen var Red Woods, Red Grant, JC, Tripo Loc, Lala, Shelton, Waniac og Young Sagg.

Som de fleste nok er klar over, så er Madden NFL ikke det mest udbredte eller populære spil i verden, så kan vi formentlig se frem til at ligaen får en del opmærksom, grundet grundlæggerens opsigtsvækkende karakter.

Vi kan nok også forvente, at ligaen bliver mere sjov og spas, end den bliver professionalitet og seriøsitet. Dog er dette langt fra en dårlig ting i tider, hvor sporten og branchen bliver mere og mere kommerciel og seriøs, og mindre leg og fritid.

Snoop Dogg fik naturligvis også slået et slag for hans hjertebarn, cannabissen. Dette gjorde han blandt andet ved at udtale følgende:

“The league will most definitely allow the use of cannabis”

De fleste, der kender bare det mindste til Snoop Dogg, ved, at han både er stor fortaler og forbruger af cannabis, samt legaliseringen af dette. Han er da heller ikke bleg for at ryge cannabis imens han livestreamer.

Hvis du har lyst til at følge med i turneringen, så kan du livestreame den på i alt fire medier: Twitch, Youtube, Facebook og Mixer.

Snoop Dogg udelukker langt fra, at andre titler vil komme i spil i hans gangster liga. Dog må man for nu holde sig til at se en god gammeldags omgang Madden NFL, højt humør og anderledes liga.

Tak til Mondo Kaos
Vi takker Mondo Kaos for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Mondo Kaos kan du blandt andet købe vintage kjoler.

E-sport er en voksende industri, og Danmark er ingen undtagelse. I dag er der mange e-sportshold i Danmark, der konkurrerer på forskellige niveauer inden for en…
Læs mere
Esport er blevet en af de absolut største underholdningsbrancher i verden, og er fortsat i stor udvikling i takt med at flere og flere, især unge, har fået inte…
Læs mere
Da Esport rent faktisk er blevet enormt populært, er der flere steder, hvor man begynder at vise det direkte.Du kan blandt andet følge turneringerne og forskell…
Læs mere
DGI Esport har været en fast del af DGIs udvalg af aktiviteter siden 2017. Det er faktisk Danmarks største organisation for foreningsesport og dækker nærme…
Læs mere
Vi kan lige til at starte med at få ovenstående ord i overskriften til at give mening.LOL står for 'League Of Legends', navnet på et computerspil.Esport betyder…
Læs mere
E-sport er på rekordfart blevet et kæmpe fænomen over det meste af verden. For den almene borger føles det næsten som om, at man stod op en dag, og lige pludsel…
Læs mere
Esport har vundet meget frem i Danmark over de seneste fem år. Esport er i dag så udbredt, at det kan spilles i mange af de lokale idræstsforeninger. …
Læs mere