Glæd Dig Til Disse Nintendo Switch-spil I 2019

Skrevet d. 04. June 2019

Er du, ligesom mig, vild med Nintendo og bruger en masse tid på at spille på deres nyeste konsol Nintendo Switch, så skal du læse med videre her. Jeg har nemlig kigget i krystalkuglen og fundet frem til disse 3 spil, som du kan glæde dig til, udkommer her i 2019.

#1 Luigi’s Mansion 3

I september sidste år kunne Nintendo afsløre, at der kommer endnu et spil i den uhyggeligt hyggelige spilserie Luigi’s Mansion. Det udkommer på et endnu ukendt tidspunkt i 2019 og går stadig under den provisoriske titel Luigi’s Mansion 3.

Ud fra præsentationstraileren at dømme, så lægger spillet sig meget op ad sine forgængere. Endnu en gang ankommer en skælvende Luigi til et forladt, mørkt og hjemsøgt hus (denne gang et hotel) men med en ny Poltergust vacuum på ryggen, Poltergust G-00.

Luigi skal altså igen gi’ den som ghostbuster, og højst sandsynligt også redde sine venner fra en trist skæbne. I traileren til spillet kan man i hvert fald spotte billeder af Luigi, Mario, Toad og Peach i husets foyer, men alle på nær Luigis er oversteget med et rød kryds.

Vi glæder os til Luigi Mansion 3, hvis præcise premieredato forhåbentlig snart bliver offentliggjort. På rygtebasis udkommer Luigi’s Mansion 3 den 19. juli 2019, men lad os nu se.

#2 The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Nintendo kunne tidligere på året præsentere, at The Legend of Zelda: Link's Awakening kommer til Switch 26 år efter GameBoy-udgivelsen, og at spillet har undergået en dramatisk visuel transformation.

Nintendo ønsker ikke at sige andet end, at spillet ankommer i løbet af i år.

Spillet bliver angiveligt en re-make af det oprindelige spil fra 1993, så hvis du er fan af det, har du virkelig noget at glæde dig til. Spillet foregår på Koholint Island, hvor Link skyller op på stranden, efter hans skib er blevet fanget i et uvejr. Som Link går man på opdagelse i spillets åbne univers, som byder på kampe, hjernevridere og bosser.

#3 Animal Crossing

Til den samme Nintendo Direct som afslørede Luigi’s Mansion 3, blev det også offentliggjort, at det populære spil Animal Crossing også bliver lavet til Nintendo Switch og med udgivelse i 2019. Lige nu siger rygterne, at spillet kommer d. 13. September 2019, men intet er bekræftet på nuværende tidspunkt.

Man kunne første gang slå sig løs i Animal Crossings åbne og nuttede verden i 2001, hvor det først blev tilgængeligt på Nintendo 64 og senere samme år på GamCube. Det forestående Animal Crossing bliver det fjerde i den officielle serie, som ikke medtæller de tre spin-off-spil fra 2015 og 2017.

Tak til Citatplakat

Alle de hjælpsomme og flinke folk fra Citatplat.dk vil vi gerne sige rigtig mange tak til for deres samarbejde i udfærdigelsen af denne artikel.

Hvis du ikke kender citatplakat, så skynd der ind på deres hjemmeside, hvor du finder alverdens fede og flotte plakater. I webshoppen kan du bl.a. vælge imellem et stort udvalg af design plakater.

#1 Minecraft Oprindeligt udgivelsesår: 2011 Platform(er): Android, Fire OS, iOS, Linux, macOS, Microsoft Windows, New Nintendo 3DS, Nintendo Switch, PlayStati…
Læs mere
#1 Lego Battles: Ninjago Oprindeligt udgivelsesår: 2011 Platform(er): Nintendo DS #2 Lego Legends of Chima: Laval's Journey Oprindeligt udgivelsesår: 2013 …
Læs mere
I dette indlæg får du listen over samtlige spil i God of War franchisen siden lanceringen af det første spil i 2005. De efterhånden meget populære God of War s…
Læs mere
Når det kommer til sportsspil, er vi alle mere end bekendte med de succesfulde spiltitler omhandlede de største og mest populære sportsgrene; FIFA (fodbold), Ma…
Læs mere
Midway Games’ fede fighting-spilserie Mortal Kombat har siden den første titel i serien kom på markedet tilbage i 1992 været en af gamernes foretrukne, når det …
Læs mere
Dark Souls-spillene eller Souls-serien, som den også bliver kaldt, er både berømt og berygtet for at være ekstremt svært. Vil man spille det, skal man være klar…
Læs mere
Computerspil kan så meget mere end bare at underholde os. De kan skille os, samle os, røre os, forarge os og sidst men ikke mindst, lære os om den historie, der…
Læs mere