Nyt amerikansk spil på vej -dansker er blandt udviklerne

Nyt amerikansk spil på vej -dansker er blandt udviklerne

D 22. maj blev et nyt spil, der forhåbentlig skal tage kampen op mod Fortnite, lanceret på steam. Udvikleren bag er en amerikansk virksomhed, der hedder 1047 Games. Spillet er virksomhedens første titel nogensinde, og er blevet døbt “Splitgate: Arena Warfare”.

Spillet er, ligesom Fornite, et såkaldt FPS spil. FPS betyder kort og godt, at der er tale om et yderst hektisk skydespil, hvor man spiller flere af gangen. Spillet indeholder seks forskellige arenaer, der fungerer som “kamp-pladser”, der hedder Olympus, Silo, Outpost, Helix, Pantheon samt Highwind.

Den helt store forskel ved spillet, sammenlignet med andre FPS spil, er, at spillet i høj grad er bygget op omkring portaler. Man kan nemlig bevæge sig rundt i arenaerne ved hjælp af portaler, man som spiller selv skaber.

Spillet gør det muligt at være op til ni personer på et hold. Vil man gerne øve sig lidt, inden man går online, kan man også spille mod spillets AI modstandere.

Spillet er ifølge udviklerne selv både til den mere garvede FPS spiller, samt spillere, der er helt nye inden for genren. Spillet er i høj grad inspireret af den utroligt populære spil-trilogi, Halo. Faktisk er det fans a Halo, der har stået for udviklingen, hvorfor man også vil kunne se visse ligheder mellem de to spil.

Ranked eller ej?

Når der udkommer et nyt FPS spil, så er noget af det første, spillerne gerne vil vide, følgende: Er der et ranking system i spillet? I dette tilfælde er det et klar ja. Ranking systemer kommer til at fungere ligesom man kender det fra Halo, hvor spillerne bliver rangeret fra nr. 1 - 50.

Den enkelte spillers rangering bliver udelukkende bygget op om, hvor mange sejre og nederlag, spilleren har.

Alle spillere starter ud fra samme udgangspunkt, hvor de har samme udstyr. Dermed er spillet baseret langt mere på færdigheder, end på “grinding”, som man ser i andre spil, hvor den, der spiller mest, har det bedste udgangspunkt.

Dog vil der ifølge udviklerne være særligt gode våben at finde rundt omkring, der giver spilleren en fordel, såfremt man finder våbnet.

Selve spil-styringen er meget klassisk, og præcist som man kender det fra andre FPS spil. Ligeledes har udviklerne brugt meget tid og energi på at gøre selve portal-aspektet af spillet problemfrit og nemt at benytte.

Splitgate: Arena Warfare er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt til PC, dog har udviklerne lukket op for muligheden for, at spillet også kan udkomme til konsoller som Playstation 4 og Xbox One.

Splitgate: Arena Warfare er tilgængelig gratis lige nu på Steam.

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet erhvervsrengøring i esbjerg

Relaterede indlæg

I et nyt interview med mediet GamesIndustry har en medarbejder fra EA direkte indrømmet, at han har det svært …
Læs mere
For nyligt kunne den rige og berømte rapper, Snoop Dogg, der udover at være rapper også er musiker, producer, …
Læs mere
Udviklerne bag Call of Duty, Activision Blizzard, har for nyligt begyndt at sætte billetter til salg til deres…
Læs mere
Disney har bekendtgjort, at der bliver lukket en smule ned for Star Wars trilogien efter den næste og tiende f…
Læs mere
I 2019 bliver det legendariske RTS-spil Warcraft III remastered, og det er vi mange der glæder os til. WC3 bli…
Læs mere
Astralis har i lang tid toppet HLTV’s rangliste, men for nyligt blev de overhalet af Team Liquid. Det amerikan…
Læs mere