Anmeldelse: Alienware Laptops (er de pengene værd?)

Anmeldelse: Alienware Laptops (er de pengene værd?)
Billede: Canva

Når man anmelder en computer og et brand som Alienware, kan man aldrig svare helt objektivt på, om det er pengene værd. Vi har testet nogle af Alienwares computere, samt kiggede på, hvad anmeldelser og folk siger generelt.

Vi vil ikke dykke alt for meget ned i forskellige specs, fordi det er nemlig sådan, at når du køber en Alienware, så får du altid muligheden for at opgradere, hvilken hardware der skal smides i din computer. Dette gælder både når du vælger bærbarer og stationære computere.

Er Alienware pengene værd?

Når det kommer til gamingcomputere, så har Alienware lidt af det samme ry, som MacBooks har for almindelige bærbar-computere. Rygtet lyder på, at man betaler alt alt for meget for selve brandet.

Dette er også rigtigt nok, og man kan ofte vælge meget af den samme hard- og software, som der er i Alienwares, men stadig få det til en langt billigere pris.

Det der er med Alienware og for eksempel Mac er, at man hører sjældent, at folk er utilfredse med det, selvom de muligvis har betalt overpris.

Generelle anmeldelser

Alienware var i de gode gamle dage kendt for, at de havde de bedste computere til gaming. Dette kunne man også se på deres anmeldelser, og kigger man på de individuelle computere, så får de også stadig rimelig høje anmeldelser generelt.

De er gået et dyk nedad på eksempelvis trustpilot, da det ikke er så eksklusivt at eje en Alienware mere, som det var engang. Det skyldes, at konkurrencen på gaming computere er blevet meget højere, og billige elektronik butikker sælger rigtig gode computere til noget billigere priser.

Her kan man også få bærbarer med lysende tastatur og fede designs.

Vores test af Alienwares Laptop

På redaktionen har en af vores skribenter selv spillet på både stationær Alienware, men havde også en Alienware laptop i mange år. Vurderingen lyder sådan:

Der er mange plusser og minusser ved en Alienware. En ting er sikkert, det er, at den giver god streetcredit at medbringe ud af huset. Den er dog både tung, og de bliver generelt også meget varme at sidde med, grundet de vilde grafikkort, hvor der stadig ikke er lavet nogen 100% løsning på dette.

Hvis man ser bort fra, at den er tung og bliver varm, så holdte den høj kvalitet i mange år uden at blive langsom. Mange vil stadig betale mange penge for den, selvom den var gammel, da der er en del værdi i mærket, og de er kendt for at være holdbare. Fik derfor en god pris for den.

Tastaturet var det bedste, jeg nogensinde havde prøvet på en bærbar. Mousepadden derimod var utrolig ringe, især fordi, at jeg lige var blevet vant til at sidde med en MacBook, som var mange gange bedre, hvad det angår.

Havde dog altid sat en masse grej til computeren, og den fungerede næsten mere som en stationær til sidst, hvor der både var tilsluttet skærm, tastatur, mus, anlæg etc. og her var der aldrig nogen problemer.

Selv da computeren var +3 år gammel, var jeg stadig altid den første, der kom ind på serveren i flere online spil.

Ville jeg købe en igen? Højst sandsynelig ikke, medmindre jeg ikke vidste, hvad jeg skulle bruge mine penge på. Spørgsmålet er så:

Er alienware pengene værd? Vi mener ikke længere, at Alienware er pengene værd, men vi ville bestemt ikke være utilfreds med at eje en ny Alienware. Det er stadig nogle virkelig fede computere, hvor man altid kan vælge noget af den bedste hardware, som er på markedet.

Spørgsmålet er dog meget subjektivt, og vi vil igen henvise til debatten om en Macbook er pengene værd? Generelt ville man nok sige nej, medmindre man selv er den heldige ejer af en. 

Tak til Billig Fitness

Vi vil gerne sende et stort tak til Billig Fitness, som via økonomisk støtte har gjort denne artikel mulig. Billig Fitness er en webshop, der er leverandør af Danmarks billigste fitnessudstyr til både private, fitnesscentre og institutioner. Man kan blandt andet også finde proteinpulver på deres hjemmeside.

Relaterede indlæg