Top 20: De Bedste Bilspil Nogensinde (#20-#11)

Skrevet d. 05. November 2019
FORGEM

Bilspil er der gennem tiden lavet en helt masse af. Der har været de hyperrealistiske, de vilde og vanvittige samt de tegneserieagtige kart-spil. Alle har de til hver en tid været ekstremt populære hos spillerne, men hvilke bilspil er egentlig de bedste nogensinde. Vores bud kommer her med denne top 20 over de bedste bilspil nogensinde.

Artiklen er lavet med støtte fra CARSound.

#20 Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing Nitro-Fueled er genudgivelse fra 2019 af det gamle Crash Team Racing fra 1999. Det er et klassisk og voldsomt underholdende “kart racing game”, hvor man ræser om førstepladsen, mens man skyder hinanden med våben, som man samler op undervejs. Spillet udkom til både Nintendo Switch, PlayStation 4 og Xbox One.

#19 Out Run

Denne klassiker er fra 1986 og dermed det ældste spil på markedet. Det var et banebrydende bilspil i sin tid med lækker grafik og realistiske biler. Spillet er et kapløb med tiden om at nå mål, mens man undgår forskellige forhindringer på vejbanen. Spillet er udgivet til Arcade, NEC PC-8801, Atari ST, Amiga, Amstrad CPC, Commodore 64, Game Gear, Genesis, Master System, MSX, PC Engine, MS-DOS, Sega Saturn, ZX Spectrum og Nintendo Switch.

#18 F-Zero GX

I dette GameCube-spil fra 2003 spiller man som Captain Falcon, der skyder absolut topfart rundt på banerne i sit rumskib. Det gælder om at komme først ved at være hurtig på fingrene, for alt foregår i en rasende fart.

#17 Driver: San Francisco

Et actionfyldt “adventure racing”-spil fra 2011, hvor man spiller ud fra en storyline. Spillet udkom både til PlayStation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii.

#16 Star Wars Episode 1: Racer

Mange mener, at det bedste, der kom af Star Wars Episode 1: The Phantom Menace, var dette fantastiske “pod racing”-spil fra 1999. Det udkom til Nintendo 64, Dreamcast og PC, og man ræser afsted i væddeløb med de ikoniske “pods” fra filmen.

#15 Wipeout Omega Collection

Dette PlayStation 4-spil fra 2017 samler de to hidtil bedste futuristiske, anti-gravity spil Wipeout HD og Wipeout 2048, til ét fantastisk racing-spil.

#14 Trackmania Turbo

Vanvittig sjovt og hektisk racerspil fra 2016, hvor man på korte, men vilde baner skal udføre tricks og komme først over målstregen. Spillet udkom til PlayStation 4, Xbox One og PC.

#13 Excite Truck

Dette spil er en nyere fortolkning af det gamle Excitebike til NES. Det udkom til Nintendo Wii som det tredje spil i serien i 2006.

#12 Dirt Rally

Et fremragende rallyspil fra 2015, hvor man både kan køre ude på grus- og landeveje samt på asfalterede racerbaner. Spillet udkom til både PC, Mac, Linux, PlayStation 4 og Xbox One.

#11 F1 2018

Det absolut fedeste F1-spil nogensinde lavet særligt pga. den uovertrufne grafik. Spillet er en eksakt kopi af Formula One World Championship 2018 inkl. baner, hold og kørere. Spillet udkom til PlayStation 4, Xbox One og PC.

En gamer pc skal være hurtig, ellers er det jo ikke en rigtig gamer pc? og hvad skal der til for at gøre en gamer pc hurtigt? ja lad os kigge på det spørgsmål i…
Læs mere
Der er mange penge at tjene på esport aktier i denne tid, da de næsten alle sammen er braget frem efter Corona. Disse aktier er ikke en købsanbefaling, kun et b…
Læs mere
De var bare over alt - som i over alt, da Pokémon Go ramte Danmark og resten af verden tilbage i 2016. Det placeringsbaserede augmented realitymobilspil bygget …
Læs mere
Guinness Rekordbog indeholder alverdens rekorder, og der er sågar en Counter-Strike bane, der er blevet spillet så meget, at den efter sigende er endt i den leg…
Læs mere
Hos Testrun elsker vi simpelthen de gamle klassikere, der på en måde kun bliver bedre og bedre i takt med, at teknologien bliver bedre og bedre. Måske det er de…
Læs mere
Vi allerede gennemgået de bedste bilspil nogensinde fra placering #20-#11, og nu er tiden så kommet til de 10 øverste på listen. Har du ikke læst artiklen med d…
Læs mere
At finde frem til hvilke 100 spil af alle dem, der nogensinde er lavet, der er bedst og derefter rangere dem fra nr. 100 til nr. 1 er selvsagt en vanskelig opga…
Læs mere