Hvilket Counter Strike Map Er Det Mest Spillede? Guinness Rekordbog?

Skrevet d. 21. May 2020
Canva.com

Guinness Rekordbog indeholder alverdens rekorder, og der er sågar en Counter-Strike bane, der er blevet spillet så meget, at den efter sigende er endt i den legendariske bog.

Hvis du er bekendt med Counter-Strike eller CS:GO som det nu hedder, så har du sikkert gættet, hvilken bane der refereres til. Er du ny i spillet, er det måske din yndlings bane.

Hvilket counter strike map er det mest spillede? I CS:GO blev Mirage faktisk kåret til det mest spillede Counter-Strike map, men historisk set, så er der ingen baner, der er spillet lige så meget som De_dust2 eller Dust II, som den også kaldes. Mappet skulle efter sigende være blevet optaget i Guinness Rekordbog.

Dust II har været en del af Counter Strike siden udgaven Counter-Strike 1.1 og blev udgivet i 2001. Banerne i Counter-Strike bliver løbende lavet om og optimeret, men på grund af den balance, der var i Dust II, er den minimal ændret i forhold til mange andre baner, der har været en del af spillet i lige så lang tid.

Dette er det mest legendariske map, når det kommer til Counter-Strike. Nogle af de andre kendte baner, der også bliver spillet til turneringer i CS:GO i skrivende stund er:

  • Inferno
  • Vertigo
  • Train
  • Mirage
  • Overpass
  • Nuke

Der er lavet mange mange flere maps/baner til Counter-Strike, men der er som regel 7 forskellige baner i det der kaldes en map-pool, som de profesionelle dyster i, når det kommer til konkurrencer. Her bliver der løbende skiftet baner ind og ud.

Det både for at give spillet mere dynamik, men også så der er rig mulighed for, at alle kan spille banerne så perfekt som mulig, da det tager tid at lære at spille en bane optimalt.

Der er nemlig lavet stor forskel på alle baner, og der er mange muligheder, når det kommer til, hvordan man kan spille en bane i forhold til taktikker.

Der er kommet en del nye baner siden CS:GO udkom i 2012, men der er altså også mange af de gamle baner, der har holdt ved. De har dog løbende fået en ordentlig overhaling.

Det siges, at Dust II er optaget i Guiness Rekordbog, men vi kunne dog ikke finde nogle svar på dette, da vi søgte i deres online rekordbog. Der var dog andre Counter Strike rekorder at finde. Blandt andet står den danske Counter-Strike spiller Xyp9x til at være den mest tjenende spiller nogensinde til og med april 2020.

Tak til ZenseHome

Vi vil gerne sende en afsluttende hilsen til ZenseHome, der via støtte har gjort udarbejdelsen og publiceringen af denne artikel til en mulighed. ZenseHome laver produkter og løsninger til smart home, hvor du eksempelvis kan finde et smart lampeudtag og andre smart home produkter og løsninger til belysning.

En gamer pc skal være hurtig, ellers er det jo ikke en rigtig gamer pc? og hvad skal der til for at gøre en gamer pc hurtigt? ja lad os kigge på det spørgsmål i…
Læs mere
Der er mange penge at tjene på esport aktier i denne tid, da de næsten alle sammen er braget frem efter Corona. Disse aktier er ikke en købsanbefaling, kun et b…
Læs mere
De var bare over alt - som i over alt, da Pokémon Go ramte Danmark og resten af verden tilbage i 2016. Det placeringsbaserede augmented realitymobilspil bygget …
Læs mere
Hos Testrun elsker vi simpelthen de gamle klassikere, der på en måde kun bliver bedre og bedre i takt med, at teknologien bliver bedre og bedre. Måske det er de…
Læs mere
Vi allerede gennemgået de bedste bilspil nogensinde fra placering #20-#11, og nu er tiden så kommet til de 10 øverste på listen. Har du ikke læst artiklen med d…
Læs mere
Bilspil er der gennem tiden lavet en helt masse af. Der har været de hyperrealistiske, de vilde og vanvittige samt de tegneserieagtige kart-spil. Alle har de ti…
Læs mere
At finde frem til hvilke 100 spil af alle dem, der nogensinde er lavet, der er bedst og derefter rangere dem fra nr. 100 til nr. 1 er selvsagt en vanskelig opga…
Læs mere