Kina har 312 millioner PC spillere

Kina har 312 millioner PC spillere

Videospil, gaming og e-sport er i høj grad i vækst over hele verdenen. Især i Kina betyder den voksende middelklasse, at antallet af gamere i landet vokser voldsomt. Niko Partners, der er et forsknings- og konsulentbureau, har netop udgivet en rapport, der afdækker PC gamingen i Kina. Rapporten viser, at der er stor vækst inden for branchen, og at der fortsat vil være det frem til 2023.

Rapporten viser og konkluderer med al tydelighed, at Kina som marked både er det største og vigtigste for PC gaming. Kina svarer som marked til over halvdelen af alle online indtægter til spil i hele verdenen.

Det anslås at det kinesiske PC gaming marked har en omsætning på noget i omegn af 15,21 milliarder dollars, svarende til omkring 100 milliarder danske kroner, kun for online PC gaming indtægter. Sammenligner man med USA, hvor hele spilindustrien “kun” omsatte 30,4 milliarder dollars.

Rapporten viser også, at der er imponerende mange, der spiller computer online i Kina. Hele 312,4 millioner spiller online på deres PC i Kina. 79,7 millioner af disse bruger penge inde i spillene.

I 2023 forventes der at være 354 millioner kinesere, der spiller online spil på deres PC. Dermed kommer der til at være flere kinesere, der gamer online, end der er amerikanere i verdenen.

Især to virksomheder tjener styrtende med penge på de store indtægter og mange pc-spillere. Virksomhederne NetEase og Tencent, som sammenlagt har omkring 60% af markedets omsætning.

Rapporten afdækker også lidt om Esport. Rapporten konkluderer, at esport er den suverænt største faktor bag væksten i branchen på længere sigt. Indtægterne i Esport lyder på svimlende 6,3 milliarder dollars, hvilket ser ud til at stige til 9,5 milliarder i 2023.

Tak Til Pro Rengøring
Tak til Pro Rengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Pro Rengøring tilbyder blandt andet rengøring og erhvervsrengøring.

Relaterede indlæg

Computerspil kan så meget mere end bare at underholde os. De kan skille os, samle os, røre os, forarge os og s…
Læs mere
Hos Testrun elsker vi simpelthen de gamle klassikere, der på en måde kun bliver bedre og bedre i takt med, at …
Læs mere
Vi allerede gennemgået de bedste bilspil nogensinde fra placering #20-#11, og nu er tiden så kommet til de 10 …
Læs mere
Bilspil er der gennem tiden lavet en helt masse af. Der har været de hyperrealistiske, de vilde og vanvittige …
Læs mere
Erhvervsstyrelsen afslørede tidligere i år, at staten havde afsat 10 millioner kroner til at støtte den danske…
Læs mere
Da CD Projekt Red tilbage i 2015 d. 19 maj udgav The Witcher 3: Wild Hunt, blev der skabt historie inden for v…
Læs mere
Selvom der har været et stort fald af Pokemon GO spillere, er der dog stadig mange der spiller det. Det kan do…
Læs mere
Mængden af unge mennesker, der vandrer rundt i by og parker, og har deres hoved godt begravet i deres smartpho…
Læs mere
Det er svært at følge alle de nye trends, men et af de computerspil, som man næsten ikke har undgået at høre o…
Læs mere