Hvordan Kan Man Tjene Penge På Gaming?

Skrevet d. 05. June 2019
Max DeRoin

Måske har du hørt, at nogle gamere lever i sus og dus, hvad angår økonomi? Dette er ganske rigtigt. Der kan nemlig være rigtig mange penge i gaming, og faktisk er der flere måder, hvorpå du kan tjene penge ved at game. Nysgerrig på hvilke? Så læs med her!

I løbet af de seneste år er gaming blevet en enormt stor forretning. I dag taler man om, at der findes gaming-stjerner, og de fleste af disse stjerner tjener styrtende på at game.

Hvis du selv gamer, er der også en chance for, at du kan gøre det til en forretning på et tidspunkt. Faktisk er der er en række forskellige måder, hvorpå du kan forvandle hobby til forretning. Disse berører vi herunder.

1) Via YouTube

YouTube har på mange måder været en demokratisering af TV-mediet. På YouTube kan alle og enhver nemlig oprette en kanal, og med dygtighed, flid og held kan det lade sig gøre at blive en YouTube-stjerne, som har flere seere end mange af de mest populære TV-programmer.

En af måderne, hvorpå man kan tjene penge på YouTube, er via Google Adsense. Google AdSense er de reklamer, som vises inden og i løbet af en video. Skal man tjene penge på den måde, kræver det dog et ret højt antal views.

Hvis man vælger denne strategi, skal man optage, at og når man spiller. Enhver, der får succes på denne måde, kommenterer sine spil. Typisk vil man kunne se gameren nede i et af hjørnerne. Derfor er det nødvendigt med et nogenlunde godt webcam samt en god mikrofon, hvis man vælger denne strategi.

En af fordelene ved denne metode er, at man sagtens kan tjene penge på at game, selvom man måske ikke er den bedste til et givent spil. Rigtig mange ser nemlig gaming-videoer med de gamere, som de finder sjove, underholdende og interessante. Personligheden vægter derfor sommetider højere end kvalifikationerne.

2) Streaming - enten via Twitch eller YouTube

Mens første punkt beskæftigede sig med optaget materiale, beskæftiger dette punkt sig med live-materiale.

Rigtig mange gamere tjener deres penge via livestreaminger. Typisk er settingen ret meget på samme måde som de optagede videoer på YouTube. En spiller kommenterer og viser sit spil. Derfor ser man ofte også, at livestreaminger efterfølgende lægges på YouTube.

Den store forskel på et livestream og en optaget video er, at folk kan præge et livestream. Her kan seerne interagere med gameren, og dette er noget, som udnyttes i stor stil af både gameren og seerne. Gameren får løbende spørgsmål og inputs, som denne besvarer og reagerer på.

Indtægtsmulighederne i forbindelse med livestreaminger er forskellige. Ligesom med optagede videoer kan man også her tjene penge på annoncer. Tilmed er det muligt at modtage donationer fra seerne. Bliver man tilpas populær, vil man på et tidspunkt kunne lave sponsoraftaler, som eventuelt kunne vedrøre, at man nævner et produkt i løbet af et stream eller lader et produkt indgå i billedet.

3) Bliv professionel

Der findes også en del gamere, som får løn for at spille i klubber samt vinde turneringer. Hvis man satser på denne forretningsmodel, skal man være ekstremt dygtig, ja faktisk skal man være en af de allerbedste.

En stor del af de penge, som de professionelle tjener, er nemlig pengepræmier til store arrangementer, og det er altså kun de bedste spillere, som får adgang til disse arrangementer - og det er kun de allerbedste, som løber med de helt store gevinster.

En gamer pc skal være hurtig, ellers er det jo ikke en rigtig gamer pc? og hvad skal der til for at gøre en gamer pc hurtigt? ja lad os kigge på det spørgsmål i…
Læs mere
Der er mange penge at tjene på esport aktier i denne tid, da de næsten alle sammen er braget frem efter Corona. Disse aktier er ikke en købsanbefaling, kun et b…
Læs mere
De var bare over alt - som i over alt, da Pokémon Go ramte Danmark og resten af verden tilbage i 2016. Det placeringsbaserede augmented realitymobilspil bygget …
Læs mere
Guinness Rekordbog indeholder alverdens rekorder, og der er sågar en Counter-Strike bane, der er blevet spillet så meget, at den efter sigende er endt i den leg…
Læs mere
Hos Testrun elsker vi simpelthen de gamle klassikere, der på en måde kun bliver bedre og bedre i takt med, at teknologien bliver bedre og bedre. Måske det er de…
Læs mere
Vi allerede gennemgået de bedste bilspil nogensinde fra placering #20-#11, og nu er tiden så kommet til de 10 øverste på listen. Har du ikke læst artiklen med d…
Læs mere
Bilspil er der gennem tiden lavet en helt masse af. Der har været de hyperrealistiske, de vilde og vanvittige samt de tegneserieagtige kart-spil. Alle har de ti…
Læs mere